Soft My Hard Dutch
Dutch
Waarom is mijn laptop traag als op batterij

Waarom is mijn laptop traag als op batterij

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Misschien heeft het er met je gebeurd dat wanneer u de stekker van uw laptop uit een stopcontact, de verwerkingssnelheid aanzienlijk daalt. Uw webpagina’s laden langzamer, de muziek start nog langzamer, en je hele systeem lijkt te werken langzamer. Uw games zullen niet werken op alle.

Dit “probleem” is aanwezig met de meeste moderne laptops met krachtige processoren. Zodra ze zijn losgekoppeld van de voeding wordt getrokken van de accu. Omdat uw accu heeft een bepaalde capaciteit die moet redelijkerwijs kan worden gebruikt, zijn er een paar instellingen die automatisch veranderen.

De processor gaat werken trager om energie te besparen. De draadloze kaart niet hetzelfde bereik. Het display verandert de helderheid van minder stroom gebruiken.

Het is heel eenvoudig om terug te gaan naar volledige verwerking snelheid, maar wees voorzichtig als de macht is 25-30% sneller gebruikt.

Windows 7 en Vista-instellingen

Klik op een op het batterij-icoontje in de rechter benedenhoek (zie onderstaande afbeelding) en kies High Performance.

Windows XP

Klik eenmaal op het pictogram Energiebeheer (zie onderstaande afbeelding) en klik vervolgens op Always On.

Tag: Batterij Te Sparen, Batterij Van De Laptop, De Macht Opties, De Snelheid Van Uw Laptop Op De Accu, Hoge Prestaties Op De Batterij, Laptop Op De Accu Op Volle Snelheid De Verwerking, Machtsverhoudingen Te Veranderen Opties, Machtsverhoudingen Te Veranderen Opties Op Windows 7, Machtsverhoudingen Te Veranderen Opties Op Windows Vista, Machtsverhoudingen Te Veranderen Opties Op Windows XP, Slechte Prestaties Op De Accu, Slechte Prestaties Op De Laptop, Volledige Verwerking Snelheid Op De Batterij

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch