Soft My Hard Dutch
Dutch
Sluiten van het deksel maakt uw laptop standby / slaapstand?

Sluiten van het deksel maakt uw laptop standby / slaapstand?

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Dus wat is nu precies dit artikel over? Nou, het heeft zeker met je gebeurd is. Je luistert naar wat muziek, het downloaden van een aantal films, dan sluit je je laptop deksel en alles gaat zwijgen en zwart. Dan realiseer je dat de computer heeft uitgeschakeld.
 U barstte in vlammen uit en wacht tot de computer opnieuw te starten.

Wat kunt u doen om dit soort ongelukken te voorkomen? Nou, kunt u de opties voor de tijd die je sluit het deksel. (De volgende instructies zijn voor Windows XP en Vista)

Windows Vista

Dus, klik op de knop Start in de linkerbenedenhoek en kies vervolgens Configuratiescherm(afbeelding te zien van de van links). Zoeken naar Energiebeheer en klik vervolgens op (zie de afbeelding van rechts).

Na de Power Options ramen heeft geopend, zal je naam een link in de linkerbovenhoek deel“Kies wat het sluiten van het deksel gaat” (zie onderstaande afbeelding).

Nu moet je kolommen wilt wijzigen de opties uit het Op accu als Netstroom in. Van de Toen ik sluit het deksel selecteertniets van de kolommen (zie onderstaande afbeelding).

Windows XP

Klik op de knop Start en de kies Configuratiescherm (zie afbeelding links). Dan vind Power Options menu en dubbelklik op het (zie afbeelding rechts).

Nu moet je selecteertniets van de drop-down menu en klik op OK in (zie de afbeelding hieronder).

Tag: Bedieningspaneel Menu's, Changint Wat Het Sluiten Van De Deksel Gaat, Deksel Macht Opties, Het Bedieningspaneel, Het Veranderen Van De Deksel Macht Opties, Het Veranderen Van De Laptop Deksel Opties, Het Veranderen Van De Macht Opties, Laptop Deksel, Laptop Macht Opties, Power Opties, Te Kiezen Wat Het Sluiten Van De Laptop Deksel Gaat, Veranderende Deksel Opties

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch