Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe zet je microfoon op Windows Vista / 7 en XP

Hoe zet je microfoon op Windows Vista / 7 en XP

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Hier is een leuke site waar u uw microfoon te testen. Het is de site van het project changemakers. Klik op de pinwheel blaten om naar de site.
 Nadat u de microfoon, vernieuwenvan de site en klik op Toestaan wanneer je zal worden gevraagd om het inschakelen van de microfoon.

Windows Vista / Windows 7

Het inschakelen van de microfoon op Windows Vista / 7, gewoon rechts klikken op de luidspreker naast de klok, in de rechter benedenhoek en dan) kiezen Opname apparaten (zie de linker afbeelding hieronder. Er verschijnt een venster en je krijgt een lijst met de microfoons aangesloten op de computer te zien. Als je niet kunt zien geen microfoons, dan hoeft u geen aangesloten of ingeschakeld. Om te zien met een handicap microfoons, klik met de rechtermuisknop in het lege lijst en) kies ‘Toon Gehandicapten Apparaten (rechts onderstaande afbeelding.

Nu, na uw microfoon is verschenen in de lijst (afbeelding links), klik met de rechtermuisknop op het (op de mic uitgeschakeld, niet op de degene die niet zegt Plugged In) en dan selecteert uInschakelen in het menu.

Als u uw microfoon geactiveerd, ziet u eronder de werkgroep status, zoals in de afbeelding hieronder. Klik op OK om de instellingen op te slaan.

Windows XP

Dubbelklik op het pictogram Volume in de rechter benedenhoek (nummer 1). U opent de Master Volume ramen. De klik op Opties (nummer 2) en kies Eigenschappen.

Het opent een venster Eigenschappen (afbeelding links). Kies uit de Mixerapparaat drop-down menu de naam van de geluidskaart (nummer 1 – linker afbeelding), en controleer vervolgens Mic Volume (aantal 2-linker afbeelding). Klik op OK). Uit de registratie venster (rechts afgebeeld), vinkt u het vakje onder Mic Volume (nummer een – juiste uitstraling, en zorg ervoor dat het volume op een medium (nummer 2 – afbeelding rechts). Sluit het venster.

Tag: Computer Aanzetten Microfoon, Computer Mic, Computer Microfoon, Draai Op Je Mic Op Windows XP, Het Aansluiten Van Een Microfoon Op Een Computer, Het Activeren Van Een Microfoon, Het Testen Van De Microfoon, Microfoon, Microfoon Volume, Zet Je Mic, Zet Je Mic Op Windows Vista, Zet Je Microfoon

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch