Soft My Hard Dutch
Dutch
Het toevoegen van nieuwe optie aan het menu Verzenden naar

Het toevoegen van nieuwe optie aan het menu Verzenden naar

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Het menu Verzenden naar de mogelijkheid biedt om het sturen van bepaalde bestanden en applicaties op andere locatie, zoals geheugen-kaarten, flash-geheugen, of naar het bureaublad, veel sneller dan de normale kopiëren en plakken methode. Deze optie kan worden gevonden op het contextuele menu van alle mappen en bestanden (wanneer u met de rechtermuisknop op een bestand klikt u dit menu te krijgen – zie de afbeelding hieronder).

U kunt gebruik maken van de Mail naar menu om de klanten bestanden verzenden via e-mail, sneller dan normaal met een e-mail.

 Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van het e-mailadres van uw klant en druk op Verzenden.

Toe te voegen, bijvoorbeeld voor het verzenden naar Microsoft Word moeten we Word een snelkoppeling in een speciale map in Windows. Via deze methode kunt u een snelkoppeling naar elke plaats of programma en de items worden weergegeven in de map Verzonden naar hetmenu.

Dus, klik op Start en:

Windows XP

  1. Klik op RUN
  2. Type sendto in het veld en druk vervolgens op Enter

Windows Vista en 7

  1. Type in het menu Start zoekveld het volgende:% appdata% \ Microsoft \ Windows \ SendTo en druk op Enter.

Nu alles wat je moet doen is een snelkoppeling van het gewenste programma of de bestemming in de map. Het maakt niet uit welk besturingssysteem je gebruikt.

Tag: Het Toevoegen Van Bestemmingen In Het Sturen Naar Het Menu, Het Toevoegen Van Items In Het Menu Aan, Het Toevoegen Van Locaties In De Sturen Naar Het Menu, SendTo, SendTo Menu, Te Sturen Naar E-Mail Ontvanger, Te Sturen Naar Het Menu, Te Sturen Naar Het Menu In Windows 7, Te Sturen Naar Het Menu In Windows Vista, Te Sturen Naar Het Menu In Windows XP, Toegang Tot Het Sturen Naar Het Menu Map

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch