Soft My Hard Dutch
Dutch
Het starten van Microsoft Windows in de Veilige modus

Het starten van Microsoft Windows in de Veilige modus

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Na installatie van een nieuwe driver of een nieuwe kaart, kan uw besturingssysteem niet goed werken. Nu moet je bedenken een manier om het systeem te starten en het probleem oplossen.

Het uitschakelen van alle stuurprogramma’s of programma’s die uw computer kan worden belet het starten van Windows, kunt u in de veilige modus.

Veilige modus kunt u de computer inschakelen van de zelfs met stuurprogramma’s die niet zal starten in de normale modus.

Om te beginnen met uw Windows-computer in de Veilige modus moet je naar rechts drukt u op de F8 toets voordat het laadscherm. Als u het indrukken van de F8-toets op het juiste moment zal je worden aangeboden met het volgende scherm:

Kies Veilige modus in het menu en dan wachten op Windows te starten. U krijgt toegang tot alle opties van het Configuratiescherm en alle specifieke programma’s die u zullen helpen oplossen van de problemen.

Hetzelfde geldt voor Windows 98, 2000, ME, XP, Vista en 7.

Tag: Boot Opties, F8, Geavanceerde Opstart Opties, Het Oplossen Van Problemen In De Veilige Modus, Toegang Tot Windows In De Veilige Modus, Veilige Modus, Veilige Modus Vista, Voer De Veilige Modus Op Windows, Voer Windows In De Veilige Modus, Windows 7 Veilige Modus, Windows In De Veilige Mode, XP Veilige Modus

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch