Soft My Hard Dutch
Dutch
Het maken van een draadloos netwerk tussen twee computers

Het maken van een draadloos netwerk tussen twee computers

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Windows
Dit type draadloos netwerk is een ad-hoc netwerk en het is een zeer handige manier kunt u bestanden uitwisselen tussen twee computers, LAN-games spelen of deel uw internetverbinding met andere computers.

De volgende tutorial is voor Windows Vista-computers, maar dezelfde instellingen toepassen op Windows 7 computers:

Dus, ga naar het Configuratiescherm en open Network and Sharing Center. Op de linker kolom klikt u op Een verbinding of netwerk (zie de afbeelding hieronder).

Uit de lijst, kies Opzetten van een draadloos ad hoc (computer-naar-computer) netwerk(zie onderstaande afbeelding).

Op het volgende scherm klikt u op Volgende (de pagina met de beschrijving). Dan zul je worden gevraagd om) de naam van het netwerk (nummer 1 op de afbeelding hieronder, een wachtwoord instellen (nummer 2 op de afbeelding hieronder), en als je wilt, behalve het netwerk voor toekomstig gebruik dan controleer het opslaan van dit netwerk selectievakje (nummer 3 in de afbeelding hieronder).

Opmerking: Als de tweede computer met Windows XP of een ander besturingssysteem, selecteer WEP en niet WPA2-Personal in de Veiligheidsraad drop-down menu, omdat uw netwerk kan niet gevonden worden door deze computer.

Nu ben je klaar! Uw netwerk is geconfigureerd en het is wachten op de andere gebruiker om verbinding te maken. De verbinding kan worden gevonden in het Draadloze netwerken venster.

Tag: Ad-Hoc-Netwerk Namelijk Ook Over Draadloos, Beveiliging Soorten Voor Draadloze Netwerken, De Overdracht Van Bestanden Tussen Twee Computers, De Overdracht Van Grote Bestanden Tussen Twee Computers, Draadloze Netwerken, Games Spelen Netwerk, Het Creëren Van Een Ad Hoc Draadloos Netwerk, Het Creëren Van Een Netwerk Namelijk Ook Over Draadloos, Het Delen Van Uw Internet Verbinding, Het Opzetten Van Een Draadloos Netwerk, Hoe Conenction Deel Uw Internet, LAN-Games Spelen Met Twee Computers

Lees verder vanaf WindowsSoft My Hard Dutch
Dutch