Soft My Hard Dutch
Dutch
Wat kunt u doen met een TV, een Vista-laptop en een NVIDIA GeForce 8600M GT?

Wat kunt u doen met een TV, een Vista-laptop en een NVIDIA GeForce 8600M GT?

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Mijn computer
Enige tijd geleden heb ik Windows Vista geïnstalleerd op mijn laptop en begon het te wat problemen met de TV-uitgang, probleem dat nooit heeft plaatsgevonden op mijn XP laptop hebben.

Het probleem

Nadat ik zijn veranderd tientallen S-Video-kabels, en na het installeren van tal van drivers voor de videokaart, ik nog steeds niet in staat was om een film te kijken op mijn TV.

Ik heb gezocht op vele forums en na een tijdje vond ik dat Vista een probleem met de S-video signaal.

 Het niet uitzenden van het signaal, tenzij het detecteert de TV, dus dit was een ernstig probleem.

De oplossing

De oplossing kan problemen veroorzaken, maar als je de instructies correct, alles zal goed. Ik hou echt van mijn laptop en je kunt me vertrouwen dat dit werkt.

Dus, heb je een paar dingen. Allereerst moet je een draad van ongeveer 1,5 cm (0,6 inch) en buig het in de vorm van de letter U. U zult om deze te plaatsen moet tussen de 1 en 3 pennen van uw TV-out van uw laptop (zie de afbeelding hieronder).

U kunt gebruik maken van de draad van elke kabel (zie onderstaande afbeelding), maar je moet die kabel te offeren.

De draad moet dun genoeg om het voor de S-video kabel pinnen in te voegen langs het. Dus ik heb de draad geplaatst en vervolgens opnieuw gestart mijn computer. Het begon de TV automatisch.

Als u op zoek bent naar een lange therm oplossing, kunt u een draad bocht in de vorm van het getal 8 en bevestig het aan de pinnen van de S-video kabel.

TV-out voor Vista! Yey!

Dus hier is wat je nodig hebt voor de hele operatie.

  1. Een RCA-kabel met twee uiteinden (nummer 1). Dit zal de SCART-adapter op de S-Video en de Audio.
  2. Een S-video kabel die wordt aangesloten op de laptop (nummer 2).
  3. De SCART + S-Video + Audio adapter (nummer 3).
  4. Een Jack Stereo kabel en 2 RCA voor het stereo geluid (nummer 4).

Dus zal moeten komen ze op deze manier: Sluit de S-Video-kabel (nummer 2) op uw laptop en op de SCART-adapter (nummer 3); het ene uiteinde van de RCA-kabel wordt aangesloten op de SCART adapter op video en de andere einde in de gele moer (zie de afbeelding hieronder), de laatste kabel (nummer 4) zal worden aangesloten op het geluid moer in de laptop (headsets) en het andere uiteinde sluit hem aan op de rode moer (zie de afbeelding hieronder).

Tag: Het Aansluiten Van Uw Laptop Naar Uw Tv, Het Instellen Van Uw TV-Out, Het Oplossen Van Problemen Met Vista Laptop TV Out, Hoe Tv Een Film Kijken Vanaf Uw Laptop Op Uw, Laptop TV Out, RCA-Kabels, Tv- Problemen Te Helpen, TV-Out, TV-Out Kabels, TV-Out Vista Problemen, Tv-Uitgang, Wat Kabels Moet U Uw Laptop TV Out

Lees verder vanaf Mijn computerSoft My Hard Dutch
Dutch