Soft My Hard Dutch
Dutch
Reparatie van uw laptop toetsenbord

Reparatie van uw laptop toetsenbord

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Mijn computer
Uw toetsenbord werkt niet zoals het zou moeten zijn? Nou misschien heb je een gebroken sleutel. Nou vertel je hoe je een gebroken sleutel reparatie-en vooral schoon uw laptop toetsenbord.

Na verloop van tijd stof zal opbouwen onder uw toetsenbord, en dit is het goede nieuws.

 Soms kunt u druppelen wat water of voedsel. U moet die rotzooi schoon te maken of anders loopt u het risico sommige toetsenbord defect en nog erger. Volg de volgende 3 stappen om uw toetsenbord schoon te maken:

1. Verwijder de sleutel

Het reinigen van de ruimte onder een toets drukt, zal je nodig hebt om het te verwijderen. Om dit te doen zul je nodig hebt om iets slip onder het bovenste hoek van de sleutel en trek naar u toe (zie onderstaande afbeelding).

2. Nu, met de sleutel verwijderd, glijden gemakkelijk met iets dun, het witte stukje plastic onder de toets. Wees voorzichtig met het omdat je niet wilt om het te verwijderen. De ruimte tussen haar en de laptop moet worden van 2 mm maximum (zie onderstaande afbeelding). Dan blaas het stof eronder.

Wees voorzichtig dat u de zwarte rubberen schade in het midden. Als je per ongeluk verwijderd, dan wanneer je de sleutel terug te zetten, zorg ervoor dat het centrum uitgelijnd.

3. Vervolgens moet u weer de sleutel. Plaats de sleutel op zijn plaats. Het moet in overeenstemming worden gebracht met de zwarte rubber, en vervolgens drukt u op totdat u een klik hoort. Als het niet heb aangesloten, dan weer druk er niet op (zie onderstaande afbeelding).

Enter of Spatie sleutels grootte hebben een metalen steun op grond van hun. Deze ondersteunt zal moeten worden vastgesteld in een aantal bijzondere plaatsen.

Vast te stellen, deze toetsen moet u een aantal wat meer aandacht te besteden aan de drager van metaal.

Als u besluit om het hele klavier schoon, dan moet je een foto van ervoor te zorgen dat alle toetsen op hun eigen positie.

Tag: Gebroken Toetsenborden, Het Reinigen Van Het Toetsenbord Van De Computer, Het Schoonmaken Van Een Toetsenbord, Het Schoonmaken Van Uw Laptop, Het Schoonmaken Van Uw Laptop Toetsenbord, Het Toetsenbord, Het Toetsenbord Schoonmaken, Het Verwijderen Van Sleutels Uit Uw Laptop Toetsenbord, Het Verwijderen Van Toetsen Op Het Toetsenbord, Kapotte Laptop Toetsen, Laptop, Laptop Toetsenbord Schoonmaken

Lees verder vanaf Mijn computerSoft My Hard Dutch
Dutch