Soft My Hard Dutch
Dutch
Leer hoe je sneller typen

Leer hoe je sneller typen

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Mijn computer

Het typen snel meer en meer belangrijk tegenwoordig.

Instructies:

  1. Als u nog niet geleerd hoe je een toetsenbord goed te gebruiken, dan moet je weten waar je je handen positie. De vingers van de linkerhand moet worden afgestemd op de lettersasdf en de vingers van de rechterhand op de brieven JKL.
    Vanuit deze positie bereikt u de andere toetsen veel sneller en veel gemakkelijker.
  2. Degenen die kijken naar de toetsen als ze het type vind je de positie van bovengenoemde een beetje vreemd als een van de sleutels verborgen worden door hun handen. Voor een meer vloeiende te typen is het best om niet naar de toetsen, tenzij het een zelden gebruikte symbool.
  3. De praktijk zonder te kijken naar het toetsenbord. Het is de beste manier om te leren.Typen, net om te leren kan worden saai, maar je kunt iets meer aangenaam. Gebruik deze chat applicaties of als je een gamer praten binnen de A-game chat.
  4. Probeer om zo goed mogelijk, zonder wijziging van de snelheid. Zodra je het idee, de woorden zullen gewoon stroom. Ook proberen om leestekens te gebruiken. Je leert hoe je sneller typen niet alleen op chatrooms, maar voor uw kantoor werk.

Let op:

  • Als je met een text editor voor je typen, dan is het makkelijker en sneller te laten dat programma automatisch de woorden juist dat u verkeerd spelt.
  • De praktijk zonder te kijken naar het toetsenbord. De beste manier om dit te doen is om te oefenen in een donkere kamer waar je kunt niets zien, maar het scherm.
Tag: Auto-Correcte, Het Type Met Gesloten Ogen Yor Op Uw Computer, Het Typen Snel, Hoe Sneller Typen, Leren Hoe Je Sneller Typen Op De Computer, Met De Hand Positie Op Toetsenbord Van De Computer, Oefenen Voor Een Sneller Typen, Te Typen Zonder Te Kijken Naar Het Toetsenbord, Tekst-Editor, Typ Sneller En Correcter Op Uw Computer

Lees verder vanaf Mijn computerSoft My Hard Dutch
Dutch