Soft My Hard Dutch
Dutch
Het is mijn computer, ik doe wat ik wil!

Het is mijn computer, ik doe wat ik wil!

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Mijn computer
Een van de meest vervelende berichten die u kunt ontvangen van uw antivirussoftware is dat het niet kan verwijderen van de geïnfecteerde bestand. Maar waarom? Is dat niet de rol van een antivirus, om het probleem op te sporen en op te lossen, zelfs door het schrappen van het bestand? Hoe dan ook …

Dus je neemt de zaak in eigen handen en besluit om handmatig verwijderen van de bestanden. U vindt het bestand, klik erop en dan moet je op Shift + Delete.

Dan verschijnt er een venster en het zegt “Het bestand is in gebruik” (waarschijnlijk de antivirus er gebruik van maakt).

Volg de onderstaande instructies als u wilt dat dit soort bestanden te verwijderen. Als een voorbeeld, ik begin mijn Winamp en ik zal een audio-bestand af te spelen. Als ik probeer om bestanden te verwijderen van deze, zal het niet werken, dus ik zal de naam gebruiken van een programma 

Laten we beginnen met de installatie van 

Dus om) een bestand verwijderen kan dat niet worden verwijderd omdat het zegt dat het in gebruik door een programma, klik met de rechtermuisknop op het selecteren en Unlocker uit het menu (zie de vorige afbeelding. Een venster wordt weergegeven op het scherm. Dit zal u vertellen welk programma het bestand gebruikt. Kies de optie Verwijderen uit het drop down menu en klik vervolgens op Alles ontgrendelen (zie onderstaande afbeelding).

Het kan gebeuren dat het venster niet verschijnt. Dit komt omdat het bestand kan niet worden gebruikt door een andere applicatie. U ziet een ander venster (zie onderstaande afbeelding).

Ook kies Verwijderen en klik vervolgens op OK. Je hebt zojuist verwijderde het bestand!

Het programma dat werd met behulp van het bestand kan niet eens merken de verandering, omdat het berust op het besturingssysteem niet toe dergelijke acties.

Tag: Bestanden Te Verwijderen, Bestanden Verwijderen, Computer Te Verwijderen Een Bestand In De, Dit Bestand Is In Gebruik Oplossing, In Gebruik Bestand Schrapping, Programma's Verwijderen Van Bestanden Worden Gebruikt Door Andere, Unlocker, Vergrendelde Bestanden Verwijderen, Verwijderen Van Bestanden Met Unlocker, Zelfs Als Ze In Gebruik Zijn

Lees verder vanaf Mijn computerSoft My Hard Dutch
Dutch