Soft My Hard Dutch
Dutch
Filteren van spam e-mail in Outlook Express

Filteren van spam e-mail in Outlook Express

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Kantoor

Elke e-mail service provider heeft filters voor het blokkeren van spam e-mails. Maar helaas niet allemaal zijn geblokkeerd en sommige van hen belanden in uw e-mail inbox. Als u Outlook Express gebruikt voor het lezen van uw e-mails, hier is hoe je het kunt configureren om uw spam e-mails te filteren.

Instructies

  1. Zoek naar een spam-mail. Klik op Bericht en klik op Create regel uit bericht.
  2. Selecteer Lokale map. Klik op Bestand> Nieuw> Nieuwe map. Noem de map Spam, bijvoorbeeld.
  3. Selecteert u de voorwaarden voor de nieuwe regel. Selecteer Waar de regel Onderwerp woorden bevat die specifiek zijn voor e-mails filteren op bepaalde woorden, zoals winnaar, prijs, loterij, winnen, gratis aanbiedingen, enz. Type de woorden en klik vervolgens op OK.
  4. Selecteer de acties voor de nieuwe regel. Selecteer Verplaats het naar de opgegeven map en selecteer de map Spam, of de map die u zojuist hebt gemaakt. U kunt kiezenverwijderen en niet het downloaden van de server. Klik op OK.
  5. Herhaal de eerste 4 stappen naar een nieuwe regel te maken. Toegang Extra> Message Rules> Mail.
  6. U kunt ook blokkeren een bepaalde afzender. Selecteer een e-mail van die afzender en klik op Bericht en kies Afzender blokkeren.
Tag: E-Mails Filteren, Filter Spam-Berichten, Hoe E-Mail Berichten Te Filteren, Outlook, Outlook E-Mail Filters, Outlook Express, Outlook Express Configureren, Outlook Express Filters, Outlook Filters, Spam, Spam-Berichten

Lees verder vanaf KantoorSoft My Hard Dutch
Dutch