Soft My Hard Dutch
Dutch
Zendende toestel contactgegevens met Yahoo Messenger

Zendende toestel contactgegevens met Yahoo Messenger

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Ik zal laten zien hoe je een contactpersoon detail uit je telefoon met Yahoo Messenger, MSN, Google Talk, e-mail, etc, voor eenieder die een van de internet te verzenden. Zowel uw telefoon en uw computer moet beschikken over bluetooth. Het maakt niet uit als ze USB-adapters of geïntegreerde systemen.

 U kunt ook contacten met behulp van infrarood, maar ook beide apparaten nodig om deze technologie te hebben. Ik zal u tonen hoe u de Bluetooth-functie gebruiken.

Op nieuwere versie van Windows is er een vooraf geïnstalleerde toepassing waarmee u bestanden tussen apparaten via Bluetooth. (We zullen praten over Windows Vista).

Op Windows Vista, de toepassing is de naam Bluetooth file transfer wizard en om deze te openen moet je klikken op de knop Start. Kies vervolgens Alle programma’s> Bureau-accessoires en vervolgens Bluetooth file transfer wizard. Nadat u begonnen met de app, klikt u op Volgende (1 op de afbeelding hieronder), na deze controle ontvangen bestand (2 op de afbeelding hieronder) en klik op Volgende (3 op de afbeelding hieronder) opnieuw. Als u wilt overbrengen annuleren van het bestand, klikt u op Annuleren (4 op de afbeelding hieronder).

Het verzenden van bestanden van uw telefoon naar uw computer

Open nu uw telefoonboek en zoek het contact dat u wilt verzenden. Als je eenmaal hebt gekozen, kiest u Opties *. Vanaf het volgende menu kies je bluetooth. Als uw Bluetooth niet is geactiveerd, wordt u gevraagd om dat te doen. Zodra alles klaar is, klik je op verzenden / OK. Uw computer zal u op de hoogte als het bestand is ontvangen. U kunt de naam van het bestand (1 op de afbeelding hieronder) en u zal worden gevraagd om een locatie voor het bestand kunt kiezen. Klik opBladeren (2 op de afbeelding hieronder) en daarna op Volgende (3 op de afbeelding hieronder).

* De optie voor het verzenden van bestanden via Bluetooth kan variëren van telefoon naar telefoon.

Het bestand is ontvangen. Klik op Voltooien om het venster te sluiten.

Open het bestand en je zult het tabblad zie de Samenvatting. Maar je zult zien dat de velden niet bewerkbaar zijn. Klik op Toevoegen aan mijn contacten (1 op de afbeelding hieronder). Nu kunt u het bestand.

Het kan gebeuren naar een andere contactlijst op uw computer die erg lijkt op de nieuwe hebben.In dit geval Windows Contactpersonen zal u vragen of u contact wilt opnemen actualisering van de bestaande. (Zie onderstaande afbeelding)

Als u het contact bestand via e-mail of Messenger kunt u gebruik maken van de file transfer opties van deze toepassingen.

Tag: Bestanden, Bluetooth, Bluetooth Laptop, Contacten, De Uitvoer Phoe Boek Contactpersonen Op De Computer, Het Verzenden Van Contacten Via Bluetooth, Het Verzenden Van Contacten Via Een Instant Messenger, Infrarood, Mijn Contacten, Ontvangt U Een Bestand Via Bluetooth, Telefonische Contacten, Telefoonboek, Telefoonboek Contacten, Windows Contactpersonen, Yahoo Messenger

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch