Soft My Hard Dutch
Dutch
Yahoo Messenger audibles

Yahoo Messenger audibles

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Audibles zijn die korte animaties met audio commentaar van Yahoo Messenger. Ze kunnen uit verschillende categorieën, zoals groeten audibles, vaarwel, liefde, enz. U kunt deze audibles versturen via Yahoo Messenger die u spreekt.

 Er zijn tientallen van dergelijke audibles beschikbaar op Messenger, en nieuwe worden voortdurend toegevoegd (zoals Halloween zijn).

Toegang tot de audibles interface klik op de knop met de lippen pictogram (1 op de afbeelding hieronder). De audibles palet wordt geopend in de standaard categorie (2 op de afbeelding hieronder). U kunt een voorbeeld van een van de audibles door erop te klikken. Als u dubbelklikt op het u zal sturen (3 op de afbeelding hieronder).

Als u wilt) te veranderen de categorie van de audibles kun je op meer hoorbaar (4 op de afbeelding hieronder en kies vervolgens een uit het menu (tweede beeld van onderen).

Ik persoonlijk hou niet van audibles omdat ze zijn lawaaierig en storend (vooral in het midden van de nacht als je ontspannen bent te luisteren naar wat muziek).

Kun je niet downloaden audibles. Alleen de Yahoo! team kan toevoegen of verwijderen.

Tag: Audibles, Cool Berichten Op Messenger, De Liefde Van Berichten Op Yahoo Messenger, Download Audibles, Download Messenger Audibles, Grappige Berichten Op Yahoo Messenger, Koele Status Van Messenger, Liefde Boodschappen, Liefde Status Van Messenger, Meer Audibles, Messenger Status, Trieste Status Op Messenger, Yahoo Audibles, Yahoo Messenger Audibles

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch