Soft My Hard Dutch
Dutch
Luisteren naar de radio online

Luisteren naar de radio online

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Meer en meer radiostations zijn met behulp van RealAudio of een andere soortgelijke technologieën gebruiken om hun eigen muziek op het internet uitgezonden. Om te luisteren naar de radio online moet u een audio-kaart (je zeker een), de RealPlayer of Wina MP applicaties, en een fatsoenlijke internetverbinding. Het maakt niet uit als je uit de USA en je wilt luisteren naar een aantal radio-station in Frankrijk.

Instructies

  1. Download de RealPlayer-programma van de RealAudio site. Bijna elke radiozender gebruik van maakt.
  2. Controleer of de gewenste radiozender heeft een website. Als ze dat doen, dan zoeken naar een link voor online uitzendingen.
  3. Als u alleen wilt luisteren naar nieuws dan kunt u zoeken op Google of Yahoo voor hun officiële site.
  4. Zoeken naar de Passport to Web Radio boek in een lokale bibliotheek voor een complete gids voor alle radiostations over de hele wereld.
  5. U kunt ook zoeken op Yahoo! en op de RealAudio website voor een lijst van radiozenders op locatie, met inbegrip van die die alleen uitzenden op het internet.
  6. Check voor de nieuwe sites. Als uw site niet uitgezonden op het internet, zal binnenkort.
Tag: Internet Radio, Naar De Radio Luisteren In Winamp, Naar De Radio Luisteren Op Realplayer, Online Radio, Paspoort Naar Webradio, Radio, Radiostations, RealAudio, Realplayer

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch