Soft My Hard Dutch
Dutch
Internet Explorer Protected Mode

Internet Explorer Protected Mode

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Met de lancering van Windows Vista, Microsoft Internet Explorer, inclusief de laatste versie van Internet, IE 7. De nieuwe IE7 biedt veel meer zekerheid opties die ervaring veiliger kan maken van uw browsen. Deze nieuwe instellingen zijn gegroepeerd onder de Protected Mode.

De beveiligde modus is gebaseerd op de nieuwste Windows Vista-technologie, WIC (Windows Integrity Control), technologie die de manier waarop objecten met elkaar controles. Standaard de beveiligde modus is geactiveerd, maar elk bestand en het proces van IE krijgt een laag Integrity Level.

Ter vergelijking, de meeste gebruikers hebben een Medium integriteit niveau en elk object (bestand of proces) die niet wordt gegeven een bepaald niveau, krijgt standaard het medium niveau. De WIC technologie zal niet toestaan dat voorwerpen van verschillende niveaus integriteit om te interageren met elkaar. Op deze manier zal uw computer worden beschermd tegen alle virussen en schadelijke toepassingen.

Als je een web-ontwikkelaar of ontwerper, misschien wilt u uw site om te communiceren met uw computer. Als dit het geval is, kunt u in de verleiding te schakelen beveiligde modus. Dit laat uw computer bloot aan aanvallen.

Zoals oudere versies van Internet Explorer, IE7 heeft een aantal beschermde gebieden die u zullen helpen categorieën door hun integriteit niveau. U moet toelaten dat sommige processen of applicaties te draaien in om een bepaalde site te bladeren. In dit geval, in plaats van het uitschakelen van de veilige modus, de site toevoegen aan de vertrouwde zone waar de beschermde modus is standaard uitgeschakeld.

Tag: Beveiligingsinstellingen Van Internet Explorer, Beveiligingsinstellingen Voor Internet Explorer, De Beveiligde Modus In Internet Explorer, Internet Explorer, Internet Explorer 7, Internet Explorer Integriteit Niveaus, Internet Explorer Protected Mode, Internet Security, Stel Internet Explorer, WIC-Technologie, Windows Integriteit Controle

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch