Soft My Hard Dutch
Dutch
Internet Explorer configureren voor een betere veiligheid van het internet

Internet Explorer configureren voor een betere veiligheid van het internet

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Internet Explorer biedt 4 verschillende niveaus van bescherming, allemaal afhankelijk van de sites die u het surfen zijn en hoe goed je kent ze: Vertrouwde, beperkte, internet of intranet en Lokaal.

De indeling van de sites die u bezoekt en het configureren van Internet Explorer kan u helpen surfen op het internet, zonder het gevaar van schadelijke ActiveX-en Java-toepassingen worden gedownload en geïnstalleerd.

Instructies

 1. Klik op het menu Extra van de bovenzijde van het browservenster.
 2. Kies vervolgens Internet-opties.
 3. Een nieuw venster zal verschijnen op het scherm. Klik op het tabblad Beveiliging.
 4. Internet Explorer classificeert uw gebladerd websites in 4 beveiligingsniveaus: Internet, Lokaal intranet, Vertrouwde en beperkte. U kunt verschillende instellingen configureren voor elk niveau, je hoeft alleen maar te selecteren.
 5. U kunt kiezen op de knop Standaard Niveau voor de standaard beveiligingsinstellingen.
 6. De Me d ium niveau is het de meest aangewezen voor surfen op internet. Het kan je beschermen tegen schadelijke toepassingen, en op hetzelfde moment kunt u bijna elke site te bladeren.
 7. U kunt ook de optie Aangepast niveau dat u kunt instellen door uw eigen kenmerken.

Tips

 1. LAAG – minimale bescherming. Bijna elke site gebladerd kan worden en u kunt een bestand te downloaden. Het is aanbevolen voor vertrouwde sites.
 2. MIDDEN-LOW – dezelfde instellingen als voor de medium, maar zonder de waarschuwingen. Schadelijke ActiveX-toepassingen zullen niet worden gedownload. Het is aanbevolen voor uw lokale netwerk.
 3. MIDDEN – functioneel en veilig surfen. U krijgt waarschuwingen als je over een aantal verdachte toepassingen te downloaden. ActiveX-toepassingen zullen niet worden gedownload. Het is aanbevolen voor de meeste sites.
 4. HIGH – het is de veiligste browsen niveau, maar de minst functionele. Verdachte aanvraag zal worden gesloten. Het is aanbevolen voor potentieel schadelijke sites.
Tag: ActiveX-Toepassingen, Beveiligingsinstellingen Voor Internet Explorer, Beveiligingsinstellingen Voor Internet Explorer Opties, Het Configureren Van Internet Explorer Voor Een Veiliger Surfen, Het Delen Van Uw Internet Verbinding, Internet Explorer, Internet Explorer Bescherming, Internet Security, Internet Security Opties, Neem Een Print Screen Van Het Actieve Venster

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch