Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe u uw activiteit op het internet te verbergen

Hoe u uw activiteit op het internet te verbergen

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet
Heb je je ooit afgevraagd hoeveel informatie blijft op uw computer en op het internet, zelfs nadat u uw sessie beëindigd? Het antwoord is: veel! Informatie over uw toegang tot websites, afbeeldingen, films en zelfs e-mail informatie, kunnen allemaal worden achtergelaten en toegankelijk voor iedereen.

Er is een snelle en efficiënte oplossing voor dit probleem. Je moet de stukjes informatie die je achter laat na het browsen op het internet te verwijderen.

 Je moet weten dat elke browser de geschiedenis van uw acties records. Hier is hoe je kunt ontdoen van al deze informatie en bescherm jezelf.

Internet Explorer 7 en 8

 1. Klik op Extra (1 op de afbeelding hieronder) en kies vervolgens de laatste optie, Internet-opties (2 op de afbeelding hieronder).
 2. De Internet-opties venster zal verschijnen op het scherm. In het midden van het venster, klik op Verwijderen (1 op de tweede afbeelding hieronder).
 3. Controleer alle gegevens die u wilt verwijderen (het is aan te raden om ze allemaal te controleren) (2 op de tweede afbeelding hieronder).
 4. Klik op Verwijderen (3 op de tweede afbeelding hieronder).

Internet Explorer 6

 1. Klik op Extra (1 op de afbeelding hieronder) en klik vervolgens op Internet Options (2 op de afbeelding hieronder)
 2. De Internet-opties venster zal verschijnen op het scherm. Klik op Bestanden verwijderen (3 op de afbeelding hieronder).
 3. Controleer alle offline items verwijderen (4 op de afbeelding hieronder) en klik vervolgens op OK (5 op de afbeelding hieronder).
 4. Klik op OK (6 op de afbeelding hieronder).

Mozilla Firefox

 1. Klik op Extra (1 op de afbeelding hieronder)
 2. Klik op Clear Private Data (2 op de afbeelding hieronder)
 3. Controleer alle gegevens die u wilt verwijderen (het is aan te raden om ze allemaal te controleren) (3 op de afbeelding hieronder)

Nu, elke keer dat u klaar bent met uw e-mail client, vergeet dan niet afmelden, anders riskeert u een gebruiker toegang tot uw account.

Tag: Browsegeschiedenis, Browsen Te Verbergen Van Gegevens, Clear Private Data, Cookies Verwijderen, Duidelijke Tijdelijke Internet Bestanden, Het Podium De Geschiedenis, Schoon Browsegeschiedenis, Surfen Op Het Internet Gegevens, Surfen Op Het Internet Veilig, Tijdelijke Bestanden Verwijderen, Tijdelijke Internet Bestanden, Verberg Uw Acties Op De Internet, Verwijder Alle Offline Inhoud, Verwijderen Tijdelijke Internet Bestanden, Wat Doe Je Op Het Internet

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch