Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe te MySpace.com gebruik op een veilige manier

Hoe te MySpace.com gebruik op een veilige manier

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Wat is MySpace.com?

MySpace.com is een ander sociaal netwerk.

 Het is ontworpen om mensen te delen gedachten en belangen mogelijk te maken, en moedigt hen aan creatief te zijn.

Waarom gebruik MySpace.com?

Sociale netwerken kunt u communiceren met je vrienden en nieuwe mensen met wie u kunt uw ideeën te voldoen.

Vind je mensen die wonen in uw regio en uiteindelijk aan hen. Ook vind je mensen die dezelfde interesses delen in de muziek, films, die hebben dezelfde hobby’s, etc.

Wat kunt u doen op MySpace.com?

U kunt gebruik maken van MySpace.com om verschillende redenen. U kunt een blog-achtige pagina; veel gebruikers de site gebruiken als een forum om verschillende dingen te bespreken.

Daarom moeten de ouders over de zorg?

Waarom ouders moeten tonen enkele belangstelling voor deze site is omdat de kinderen bieden meestal te veel informatie over hen, zoals hun volledige naam, adres, school, geboortedatum, telefoonnummer, enz. Dit is een algemeen probleem en het is van toepassing op andere sociale netwerken , niet alleen voor MySpace.com. Deze informatie kan gevaarlijk zijn om te delen.

Wat gebeurt er achter gesloten deuren?

Sommige mensen gebruiken MySpace.com om een kennelijke en delen een aantal problematische start ideeën over de wereld.

Ouder-kind communicatie is altijd een probleem geweest. Kinderen kunnen liggen op forums die ze roken, drugs nemen, waardoor debatten.

Waarom doet MySpace.com doen?

De site-eigenaren zich bewust zijn over de dingen die kunnen gebeuren door te laten minderjarige personen toegang tot de site. MySpace.com heeft enkele ruwe maatregelen om gebruikers te beschermen. Leden moeten minstens 14 jaar oud om een profiel te maken. Deze profielen zijn verder beperkt zodat alleen hun vrienden kunnen hen of andere mensen te bekijken onder de 18 jaar.

Helaas kunnen ze liegen over hun leeftijd.

Wat ouders kunnen doen

Ouders moeten met hun kinderen praten. Kinderen worden buitenbeentjes als ze op zoek zijn naar hun eigen identiteit, maar ze nog steeds zorg over adviezen van hun ouders.

Ouder moet weten hun kinderen belangen. Zij moeten weten waar hun kinderen gaan, met wie ze vrienden zijn. Ze moeten proberen om te praten over de gevaren van sociale netwerken.

Tag: Myspace, Myspace.Com, Myspace.Com Veiligheid, Over Myspace.Com, Sociale Netwerken, Veilig Zijn Op Sociale Netwerken, Veilige Producten Op Myspace, Veilige Producten Op Myspace.Com, Wat Is Myspace.Com?

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch