Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe om te zien of iemand anders is aangesloten op uw draadloze netwerk

Hoe om te zien of iemand anders is aangesloten op uw draadloze netwerk

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Als je ziet dat je download snelheid snel daalt, dan betekent dit dat iemand anders heeft aangesloten op uw netwerk en is met behulp van bandbreedte.

Instructies

  1. Neem een kijkje op uw router. U moet de kleine lampjes te identificeren.
     Je moet hebben 3 van hen brandt: het lampje, de internetverbinding en draadloze verlichting. Als de verbinding lampjes nog steeds op nadat de computer is uitgeschakeld, dan toch zeker iemand anders is aangesloten op uw draadloze netwerk.
  2. Als de lampjes knipperen, maak je geen zorgen, kunt u deze instellen. Power-up van uw hoofdcomputer. Open uw browser en type 192.168.0.1 of 192.168.1. 1. Het hangt van de router. Dan bent u in staat zullen zijn om de instellingen venster van uw router te zien.
  3. Vind de aangesloten apparaten menu. Hier vindt u alle apparaten die zijn aangesloten op uw computer. U kunt loskoppelen van het netwerk, maar niet voor lang.
  4. Nu moet je het opzetten van een wachtwoord voor uw netwerk. Deze manier zal u voorkomen dat andere gebruikers verbinding maken met uw router. Ga naar uw Securityof Setup menu en kies WEP-sleutel of WPA-PSK. Schrijf nu een wachtwoord dat u niet zult vergeten. Voor een korte moment dat u zal worden losgekoppeld van het internet. Het enige wat u hoeft te doen is opnieuw. Klik op Toepassen en vervolgens op Opslaan.
  5. Nadat je zijn losgekoppeld volg de instructies. Dubbelklik op het draadloos internet van de rechter benedenhoek op de taakbalk. Selecteer de verbinding en typ het wachtwoord. Nu alleen zul je in staat om verbinding te maken dat netwerk.
Tag: Beveiliging Met Een Wachtwoord Voor Uw Router, Internet Netwerkbeveiliging, Router, Router Beveiliging, Router Beveiliging Opties, Router Wachtwoord, Wachtwoord Voor Het Netwerk, WEP, WPA-PSK

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch