Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe om bestanden te downloaden van het internet

Hoe om bestanden te downloaden van het internet

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Downloaden van onbekende bestanden naar uw computer, kunnen zeer schadelijk zijn. Vermijd het downloaden van bestanden van sites die niet betrouwbaar, omdat ze kunnen virussen.

Instructies

  1. Volg de link die u krijgt om de benodigde bestand.
  2. Klik op de download link (het kan een link met de naam van het bestand of met een download knop).
  3. Kies de taal en uw besturingssysteem (in het geval dat het vermeld).
  4. Kies een spiegel (een site uit waar u het bestand downloaden) als meest geografisch als mogelijk (als je de keuze gegeven). Nu een nieuw venster zal verschijnen op het scherm dat u vragen of u wilt openen of het bestand op te slaan op uw harde schijf.
  5. Kiezen om het bestand op te slaan als je het bestand wilt gebruiken meer dan een keer.Anders kiezen om het bestand te openen.
  6. Als u heeft gekozen om het bestand wilt opslaan, kies een locatie op uw harde schijf. Nu ben je in staat zullen zijn om de resterende tijd voor het downloaden.

Aandacht

  • de meeste browsers kunt u meerdere exemplaren te downloaden.
  • downloaden van meerdere bestanden zal vertragen de download snelheid voor elk van hen, omdat de totale snelheid wordt verdeeld aan elk van de bestanden.
  • u kunt blijven surfen tijdens het downloaden is voltooid.
  • de meeste bestanden worden gearchiveerd (. zip of. rar-bestanden). U moet een speciaal programma van de VN-archiveren.
Tag: Auto-Downloader, Bestanden, Download, Download Gratis Bestanden, Download.Com, Downloaden Van Online Bestanden, Filebox.Ro, Gratis Te Downloaden, Het Downloaden Van Bestanden, Myfile, Online Bestanden, Rapidshare, Softpedia, Softpedia.Com

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch