Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe maak je een online magazine te beginnen

Hoe maak je een online magazine te beginnen

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Hoewel een online magazine kost je zo veel als een gedrukte (glanzende kleuren zijn erg duur), het is nog steeds een riskante “investeringen”. Hebben geen hoge verwachtingen.

Instructies

 1. Ken uw onderwerp.
   Het is een stuk makkelijker om te verzekeren van de kwaliteit van uw artikel bijdragen als je weet hoe ze te analyseren.
 2. Sponsors vinden. Zelfs als u een trage start, om het magazine te transformeren tot een echt project hebt, zult u geld nodig: voor artikelen, tijdschriften, website, ook voor hosting en onderhoud. Als je een succesvol bedrijf uit het magazijn te maken, dan moet je ook investeren in marketing, je moet de telefoon rekeningen te betalen, voor het marktonderzoek, salarissen, juridische ondersteuning te betalen.
 3. Werk samen met andere mensen als je succesvol wilt zijn. Praat met uw partners over de financiële en praktische details.
 4. Bedenken hoe om winst te maken. Dit kan betekenen dat het aantrekken van reclame, of misschien de gebruikers moet een belasting op het tijdschrift te lezen betalen.
 5. Beslissen over de publicatie periode. Regelmatige publicaties zullen de gebruikers komen weer een bezoek aan uw site.
 6. Bepaal wat voor soort publicatie rechten zal je koopt van uw partners.
 7. Het huren van een webdesigner of maak uw eigen website.
 8. Leer hoe u uw eigen site handhaven of iemand inhuren om dit te doen.
 9. Beginnen met het verzamelen materialen voor uw eerste magazine.
Tag: Creëren Van Een Online Magazine, Hoe Magazine Te Maken Van Een Online, Internet Magazine, Lees Online Magazine, Magazine, Online Magazine

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch