Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe maak je een domein te kopen

Hoe maak je een domein te kopen

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Het gemakkelijkste deel van het maken van uw eigen site is het kopen van het domein. In dit artikel zullen we zien hoe je een domeinnaam kopen of hoe in te schrijven voor een.

Instructies

  1. Alle domeinen worden gecontroleerd door ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).
     Deze non-profit vereniging heeft een lijst met alle geregistreerde en geaccrediteerde domeinen. Deze lijst bevat ook de namen van de bedrijven die domeinen kunnen verkopen aan andere mensen.
  2. Zoek een bedrijf uit die u kunt een domeinnaam kopen. Enkele van de meest populaire zijn networksolutions.com, godaddy.com en register.com. Voor andere bedrijven heeft u toegang tot de 
  3. Op zoek naar domeinnamen. Te zien of uw gewenste domein beschikbaar is.
  4. Maak een account aan op die site en koop het domein. Meestal kunnen de kosten ergens tussen de 7 en 15 euro. Als u wilt behouden, moet u een jaarlijkse vergoeding betalen.
  5. Als je een bepaalde domeinnaam hebben, maar het is al genomen, kan je het kopen van de werkelijke eigenaar. Het kan nodig zijn om het grote geld te betalen.
  6. Eigendom domeinen kunnen worden gekocht voor 20 dollar en kan oplopen tot 4 miljoen dollar of zelfs 10 miljoen, zoals de toys.com en business.com sites.

Nuttige links:

Tag: Com Domeinen, Domein, Domein Kopen, Domeinen. Ro, Godaddy.Com, Het Kopen Van Een Site Domein Van Het Internet, Hoe Domein Te Kopen Een Online, Hoe Domein Te Kopen Van Een Site, ICANN, Kopen Site Domein, NetworkSolutions. Com, Register.Com, Rnc.Ro, Rotld.Ro, Site Domein, Www.Rnc.Ro

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch