Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe de naam van een draadloos netwerk te veranderen

Hoe de naam van een draadloos netwerk te veranderen

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

De eerste keer dat u het maken van uw draadloze netwerk, je gaf het een naam. Zo niet, dan duurde het een standaard naam, zodat het kon worden geïdentificeerd. U moet weten dat je die naam te veranderen.

Instructies

  1. Zoek het IP-adres van de router. Het moet een nummer als dit zijn: 192.168.0.1
  2. Open je favoriete browser.
  3. Kopieer het IP-adres van de router in de adresbalk van uw browser en druk op Enter. U ziet het venster met instellingen van uw router.
  4. Typ de benodigde informatie voor het loggen Meestal is de standaard gebruikersnaam is admin en het wachtwoord in als degene die je hebt getypt de eerste keer.
  5. Nu toegang tot het menu Draadloze.
  6. Typ de nieuwe naam in de Wireless Network Name veld. Het kan ook worden genoemd SID, wat betekent Service Set Identifier. Nu is uw netwerk heeft een nieuwe naam.

Aandacht

  • Als u niet kunt vinden het IP-adres van uw router, kunt u het volgende doen ding, met behulp van uw computer. Ga naar cmd Start> Uitvoeren en typ. Nu typt u route print en druk op Enter. Onder de kolom Gateway kunt u IP zien.
  • Het netwerk dient te worden beveiligd aan andere gebruikers blokkeren verbinding maakt.
Tag: Draadloos Netwerk, Draadloze Verbinding Naam, Naam Van Het Netwerk, Netwerk, Router, Router Beveiliging, Router Instellingen, Router IP-Adres, Router-IP, Te Weten Het IP-Adres Van Uw Router, Verander De Naam Van Uw Netwerk

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch