Soft My Hard Dutch
Dutch
Het filteren van uw e-mails

Het filteren van uw e-mails

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Ik weet niet over u, maar de meeste van de tijd dat mijn inbox wordt gesmoord door e-mails, en de meeste van hen zijn spam of commercials. U moet weten dat deze spam e-mails kunnen een probleem vormen. Ze kunnen afleiden uw van uw belangrijke taken en ook vul uw inbox met onnodige berichten.

Instructies

  1. Om zich te ontdoen van een aantal ongewenste e-mails u kunt praten met uw internet provider. Uw provider ook niet willen dat dit soort berichten op de servers, omdat ze overladen hen. Hij kan filteren deze berichten voor je.
  2. Probeer niet om uw e-mailadres te houden voor iedereen zichtbaar in de chatrooms en verschaft alleen vertrouwde sites.
  3. Nooit post uw e-mailadres op nieuwssites, opmerkingen, etc.
  4. Stuur een klacht bij de internet provider van degenen die sturen je spam-berichten, als je kunt uitvinden wie is dat bedrijf. De meeste van de tijden kunt u kijken wat de provider uit de header van de e-mail of via het retouradres.
  5. Wees voorzichtig wanneer u een gratis internet provider of een gratis e-mailservice te kiezen, omdat deze mogelijk sponsors sturen u commerciële boodschappen.
  6. Als uw e-mailprovider heeft geen spamfilters, dan kunt u zoeken naar derden filters. De meeste van deze toepassingen zijn gratis en eenvoudig te installeren.
  7. Investeren in anti-spam programma’s zoals CYBERsitter of Spamkill, of maak een zoekopdracht naar “gratis anti-spam toepassingen” op uw zoekmachine.

De meeste e-mail providers bieden e-mail filter opties. Gebruik de instructies die door hen en activeer deze filters

Geef nooit antwoord op spamberichten, alleen als er een afmelden link in de e-mailberichten. Als je dan antwoord zij zullen weten dat het adres geldig is.

Tag: Anti-Spam, Anti-Spam Apps, Anti-Spam Programma's, Cybersittter, E-Mail Filters, Spam, Spam E-Mails, Spam Filter Opties, Spam-Berichten, Spamfilters, Spamkill

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch