Soft My Hard Dutch
Dutch
Het creëren van een e-mail adres

Het creëren van een e-mail adres

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Het creëren van een e-mail adres is het een van de makkelijkste dingen die je kunt doen op het internet. Als je nog nooit had een e-mail adres, dan moet u weten dat ze vrij zijn. Waarom?Omdat de bedrijven die deze e-mail diensten hebben veel eigen sponsors die advertentieruimte kopen op uw e-mail pagina.

 De beste e-mailproviders zijn GMail, Yahoo, Hotmail en AOL.

Yahoo! – 

Yahoo is het waarschijnlijk de meest populaire e-mail provider op het internet. Vanuit uw Yahoo Mail-account kunt u ook toegang tot MSN Messenger (maar dit hoeft niet de videoconferentie-functie). Yahoo Mail is compatibel met elk mobiel apparaat en kunt u direct uw e-mails lezen op je telefoon.

GMail –

GMail is de tweede meest populaire e-mail provider op het internet. Een van de beste functies die GMail heeft, is de geïntegreerde dienstverlening chat op uw e-mail pagina. Als u niet wilt spreken met je vrienden kan je altijd koos voor de Bezet of Afwezig status. Een andere leuke feature is de Voice Chat of de Video Chat. Met deze functie kunt u om te beginnen een videoconferentie met uw dierbaren.

Hotmail – 

Hotmail is het een andere gratis e-maildienst van Microsoft. Heb je 5GB geheugen voor uw e-mails. Als je uit de ruimte, zal Hotmail suppliment het. Met uw Hotmail-account heb je toegang tot Windows Live Messenger, een van de meest populaire chat applicatie op het internet.

AOL – 

Met je AOL e-mailaccount heeft u ook toegang tot AOL Instant Messenger, AIM of. Deze chat applicaties biedt vele mogelijkheden, onder wie de video chat en voice chat. AOL biedt alleen de essentiële functies voor e-mail en MSN is het grootste voordeel.

Tag: Aol, AOL Instant Messenger, Gmail, Gmail E-Mail, Gmail.Com, Hotmail, Mail.Google.Com, Mail.Yahoo.Com, Mailyahoo.Com, Microsoft Mail, Windows Live Messenger, Www . Yahoo.Ro, Www.Yahoo.Com, Yahoo Mail, Yahoo Messenger, Yahoo!, Yahoo.Com, Yahoo.Ro

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch