Soft My Hard Dutch
Dutch
Gratis draadloos internet met geïmproviseerde Wi-Fi-antennes

Gratis draadloos internet met geïmproviseerde Wi-Fi-antennes

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet
Een Wi-Fi antenne met een hoog bereik kan worden gebruikt om het signaal uit gebieden met gratis internet vast te leggen. Ook u kunt een antenne en surfen op het internet gratis.

Instructies

  1. Er zijn veel Wi-Fi-netwerken waar u kunt tijdelijke signaal te krijgen.
     Bijna elke bibliotheek, boekwinkel, koffieshop en de luchthaven heeft een Wi-Fi-netwerk.
  2. De antenne vangt het signaal door zijn positie en structuur. Je hebt een grote glanzende schaal of draad kom.
  3. Je moet ook een Wi-Fi-antenne adapter. Dit zal een USB-verbinding. Sluit hem aan op uw computer. Uw laptop niet over de vereiste bevoegdheid om de Wi-Fi-signaal vast te leggen.De positie van de adapter in het midden van de kom. De positie van de antenne naar een gebied met signaal.
  4. Een antenne als deze kan verhoging van de signaalsterkte met 45%. Maar dit is een korte termijn oplossing. Als je iets meer willen duurzaam, praat dan met uw lokale internet provider.
Tag: Draadloos Te Versterken, Draadloze Antenne, Gratis Internet, GSM-Signaal Te Versterken, Internet-Antenne, Versterken GSM-Modem-Signaal, Versterken Het Draadloze Signaal, Versterken Internet Modem Signaal, Versterken Netwerk Signaal, Versterken Oranje Modem, Versterken Vodafone Modem Signaal, Versterken Wi-Fi-Signaal, Zelfgemaakte Antenne Internet

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch