Soft My Hard Dutch
Dutch
Google Maps

Google Maps

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Google Maps is het een online applicatie verricht en verder ontwikkeld door Google, het is gratis en bevat oriëntatie diensten, zoals Google Maps, Google Ride Finder, Google Transit en de gebruiker kaarten. U kunt uw route plannen met de hulp van de straat kaarten. U kunt de tijd berekenen van de route te voet, per auto, bus, etc.

Het is ook populaire lokaties uit verschillende stadswijken biedt. Als Lars Rassmusen (een van de makers van Google Maps) zei eens: deze service is de wereldwijde informatie georganiseerd in een geografische manier.

Google Earth is een Google-applicatie zeer nauw verwant aan Google Maps. Dit biedt een globaal overzicht van de aarde vanuit de satelliet, met inbegrip van de oceanen, polen, en onbekende gebieden. Het werkt op elk besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Linux, SymbianOS en Ios.

Satelliet te bekijken

Google Maps biedt veel kwaliteit beelden van gebieden zoals Canada, Groot-Brittannië, Verenigde Staten (inclusief Hawaii, Puerto Rico, Alaska, enz.) en ook Australië, Roemenië en vele andere landen. Google Maps heeft betrekking op de meeste steden waar Engels wordt gesproken. Het is een applicatie bedoeld om de Aarde en niet alleen voor de Engels sprekende mensen te dekken. Beelden met de hoogste resolutie kan worden gezien in steden als Tokio.

Veel regeringen hebben geklaagd dat de beelden van Google Maps kan worden gebruikt door terroristen om aanslagen plan. Vele gebieden, van de Verenigde Staten zijn gecensureerd om redenen van veiligheid, gebieden, zoals het Witte Huis, de VS Naval Observatory, etc. Andere bekende gebieden als Area 51 zijn zichtbaar. Niet alle beelden zijn van hoge kwaliteit en resolutie.Meestal onbevolkte gebieden zijn van slechte kwaliteit.

Met de introductie van Google Maps, de wereldwijde verzoek om satellietbeelden is aanzienlijk toegenomen. Vanaf november 2008 hebben de Verenigde Staten Nationale Meteorologie Service maakt gebruik van Google Earth te maken uitzendingen.

Implementatie

Als elke andere applicatie, Google Maps maakt gebruik van JavaScript technologie een veel.Terwijl de gebruiker bladert de kaarten, zijn beelden van de server gedownload naar de kaart te voltooien. U kunt ook markeren favoriete gebieden met pinnen.

Er is ook een applicatie bedoeld om de browsegeschiedenis herinneren. De dienst is vernoemd JSON en het is gebruikt in plaats van XML, de prestaties te verbeteren.

De geografische informatie systeem wordt geleverd door Tele Atlas per jaar.

Tag: Canada Kaart, Duitsland Kaart, Frankrijk Kaart, Google Apps, Google Earth, Google Maps, Google Maps API, Google Ride Finder, Google Transit, Google-Toepassingen, Kaart Van Europa, Lars Rassmusen, New York Kaart, Online Kaarten, Parijs Kaart, Plattegrond Van De Stad, Roemenië Kaart, Satellietbeelden, Satellietkaarten, USA Satellietbeelden, VS-Kaart, Washington DC Kaart

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch