Soft My Hard Dutch
Dutch
Foto's uploaden naar je Facebook-account van je telefoon

Foto's uploaden naar je Facebook-account van je telefoon

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Facebook biedt gebruikers de mogelijkheid om in contact te blijven door middel van beelden. Nu is het meer en meer populair om rechtstreeks foto’s uploaden vanaf je mobiele apparaat. U kunt dit doen via de MMS-dienst.

Instructies

  1. Kies een foto. Toegang tot de dienst die u toelaat om rechtstreeks verzenden MMS’en vanaf uw mobiele apparaat. U kunt een tekst ook toe te voegen aan het beeld. Schrijf de mobile@facebook.com mailadres in het veld van de ontvanger en verzend het bericht.
  2. Vergeet niet de bevestiging code die u zal ontvangen.
  3. Toegang tot uw Facebook-account op uw computer of op uw mobiele apparaat.
  4. Selecteer het menu Profiel en kies Maak een album uit het tabblad Foto’s. Klik op het tabblad Mobiele uploads. Hier moet je in staat om het beeld te vinden vanaf uw mobiele telefoon. Een andere methode is om mobiele kiezen uit het menu Toepassingen. Een mobiele versie van de site wordt weergegeven. Vind de Mobiele uploads menu.Selecteer Voer de bevestigingscode en typ de code die je hebt ontvangen op je telefoon.
  5. Nu kunt u zoveel foto’s als je wilt.
Tag: Afbeeldingen Toevoegen Aan Facebook, Afbeeldingen Toevoegen Aan Facebook Van Uw Telefoon, Facebook, Facebook Beelden, Facebook Op Je Mobiele Telefoon, Facebook Op Uw Telefoon, Mobiele Facebook, Post Afbeeldingen Op Facebook Vanaf Uw Mobiele Telefoon, Post Foto's Op Facebook, Stuur Beelden Van Uw Telefoon Naar Facebook

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch