Soft My Hard Dutch
Dutch
Een hoge ranking in een zoekmachine

Een hoge ranking in een zoekmachine

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Heb je ooit overwogen dat u een fortuin van het internet te maken? Dat u kunt bouwen aan een e-commerce site en sla succes?

Het volgende artikel zal je een paar instructies over hoe je kunt werken op zoeken van uw site engine ranking, zodat het zal verschijnen op de eerste pagina in de zoekresultaten (trefwoorden een belangrijke factor voor deze resultaten vertegenwoordigen).

Wat u moet weten

 1. Wees niet verlegen! We raden niet aan om ofwel spam. U kunt gebruik maken van verschillende trucs.
   Bijvoorbeeld, wanneer je een email sturen aan een bepaalde persoon die misschien een belang vertegenwoordigt voor u, zorg ervoor dat u een link naar uw site en een korte beschrijving van uw bedrijf, over de diensten die u kunt leveren en de producten.
 2. Aanwezig te zijn op belangrijke sites, zoals eBay.
  Vergeet niet dat eBay is een hulpmiddel dat u kan helpen uw doelstellingen en uw doelstellingen dient niet te worden om een product te verkopen op een moment, maar hebben een grotere blootstelling aan mogelijk te maken. Hoewel de regels op eBay staan niet toe dat je een link plaatsen naar uw site, kunt u een contact-adres dat zal helpen mogelijke klanten u kunnen bereiken. Voor elk product dat wordt verkocht op eBay, kun je verkopen, tien keer meer op uw site. Het is belangrijk dat uw e-mailadres dient te bevatten uw domeinnaam (name@site.com).
 3. Bouwen van een klantendatabase.
  De meeste van de keren dat uw bezoekers zal proberen contact met u op, maar ze zullen niet meteen een product koopt. Antwoord op hun vraag en elke wees geduldig met elke klant. Gebruik dit in uw voordeel en het bouwen van een lijst met contactpersonen. Het zal u helpen wanneer u wilt om hen te contacteren. Zij kunnen een dag worden uw klanten.Wij zijn niet zeggen dat je moet vertellen mensen niet te kopen van eBay. Dit kan krijg je geschopt van de site. Maar als je eenmaal een contract met een opdrachtgever ondertekend, zal de site niet verbied je om te praten met uw klanten. Gewoon omdat je een product verkocht op eBay dit betekent niet dat je moet samenwerken met het voor het leven. Je moet een relatie tussen uw klanten en uw bedrijf te bouwen.
 4. Bezoek forums zoals AuctionBytes, AuctionWatch, answers.yahoo.com en anderen.U kunt artikelen schrijven en als er van de kwaliteit, u kunt tekenen een aantal nieuwe klanten. Zorg ervoor dat u een persoonlijke handtekening.
 5. Mensen aantrekken naar uw site!
  Mensen zullen een bezoek aan uw site, tenzij ze iets vinden interessant of nog wat die hen zal helpen of geef ze een voordeel. Het is tijd om de informatie pagina’s te creëren.Zorg ervoor dat u de vragen beantwoorden gepost door uw bezoekers. Als ze zien dat je kennis in een bepaald domein, dan zullen ze terugkomen om u en om hulp vragen.Bijvoorbeeld: als je verkoopt een foto camera en je post een artikel over verschillende modellen, over hoe het te gebruiken en laat je een link naar uw site, zullen de mensen gaan het bekijken en proberen u bereiken.
 6. Stuur de artikelen met de hulp van een nieuwsbrief aan uw lijst met contactpersonen. De informatie kan worden benaderd voor gratis, maar het zal u veel verkeer.
 7. Maak een maandelijkse nieuwsbrief en stuur het naar mensen die geïnteresseerd zijn en dat hebben aanvaard om e-mails van u ontvangen. Aanwezig zijn interessante en recente informatie. Dit zal ze komen naar uw site. Nodig hen uit om uw site en maken ze u vragen stellen. U kunt ook weggeven giften en prijzen en het promoten van uw maandelijkse nieuwsbrief. U kunt ook een aantal speciale aanbiedingen voor uw producten, maar deze mag niet meer dan 10% van de ruimte. Je moet laten beslissen of ze willen de nieuwsbrief ontvangen of niet. Moedig hen aan om meer mensen uit te nodigen.
 8. Misschien heb je gehoord van SEO (Search Engine Optimization). Optimaliseren van uw website, want dit is een van de meest efficiënte acties die je kunt doen om uw online merk te bouwen. Met behulp van SEO is een stuk goedkoper dan Google Adwords of een andere pay-per-click methode. Vind je honderden artikelen op het internet en leren hoe uw site te optimaliseren voor zoekmachines. Sommigen van hen zijn gratis, sommige niet.Maar wees voorzichtig om alleen nieuwe informatie te lezen.

Online bedrijven worden steeds groter en groter. U moet investeren tijd en het verhogen van uw online zichtbaarheid. Maak uw bedrijf een succes door de verkoop van hoogwaardige producten / diensten.

Tag: Bouw Je Eigen Succesvolle E-Commerce Site, Bovenaan Resultaten Voor Zoekmachines, E-Bay Verkopen, E-Commerce Site, E-Mail Handtekening, Een Hoge Ranking In Zoekmachines, Handtekening, Hoe Je Online Te Maken Een Fortuin, Hoe Naar De Site Van Het Bouwen Van Een Succesvolle E-Commerce, Hoe Voor De Nieuwsbrief Van Het Bouwen Van Een Maandelijkse, Maandelijkse Nieuwsbrief

Lees verder vanaf InternetSoft My Hard Dutch
Dutch