Soft My Hard Dutch
Dutch
Automatische vertaling

Automatische vertaling

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Internet

Zoals we weten, Google altijd douches ons met allerlei toepassingen. Het beste ding is dat ze zijn allemaal gratis. Google Translate kan ons helpen te vertalen zinnen, een paragraaf of zelfs complete webpagina’s.

Het is leuk om te hebben je taal beschikbaar moet worden vertaald in andere 33 talen (Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Filippijns, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Indonesisch, Italiaans , Japans, Koreaans, Lets, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Oekraïens, Vietnamees).

Het adres voor deze toepassing is de volgende: 

Voor het vertalen van een stuk tekst, moet u deze kopie in het tekstvak (2 op de afbeelding hieronder), kies dan de talen (1 op de afbeelding hieronder) en klik vervolgens op Vertalen (3 op de afbeelding hieronder).

Als u wilt een complete webpagina vertalen, dan alles wat je hoeft te doen is de link in het tekstvak te kopiëren (2 op de afbeelding hieronder), de talen en klik op Vertalen kiezen.

Voor ontwikkelaars zijn er een paar opties om de automatische vertaling verankeren in verschillende toepassingen. Instructies en voorbeelden voor Google Translate API (application programming interface) kunt u vinden op dit adres.

Hoe kunt u werken met Google Translate?

Google Translate is misschien wel het beste automatische vertaling aanvraag op het internet.

Instructies

  1. Blader naar de 
  2. Selecteer de talen: de ene waarin de tekst is geschreven en de degene die u wilt vertalen inch op Vertalen klikken.
  3. U kunt toegang tot het Vertalen menu Zoeken om te bladeren op het internet en vertalen van de pagina’s op hetzelfde moment.
  4. Typ de zoekwoorden en selecteer vervolgens de taal voor het zoeken en voor de vertaling.
  5. Gebruik de talen die u het meest comfortabel bij voelt.
Tag: Google, Google Automatische Vertaling, Google Translate, Google Vertaling, Google Woordenboek, Hoe Alles Te Vertalen Op Het Internet, Internet Automatische Vertaling, Vertaaldiensten, Vertalen Alles Uit Elke Taal, Vertalingen

Lees verder vanaf Internet



Soft My Hard Dutch
Dutch