Soft My Hard Dutch
Dutch
Snijd de kosten met elektrische wissels

Snijd de kosten met elektrische wissels

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Aanbevelingen

Als u begint met het toevoegen van de nummers, zult u zien dat aan het eind van het jaar de kosten met elektriciteit kan worden verminderd. Maar hoe kun je dit doen, geld besparen op elektriciteit en ook de bescherming van het milieu. Nou, volg de volgende stappen en je ziet een aantal verbeteringen.

  1. Zet uw randapparatuur als je ze niet gebruikt: drukmachines, scanners, enz.
  2. Als u wilt wat stilte, niet het geluid van de speakers, ze uitschakelen!
  3. Zet de Bluetooth en Wireless als je ze niet gebruikt.
  4. Deactiveren uw screensaver en zet de computer uit te schakelen wanneer u de monitor niet gebruikt. Zelfs als de screensaver is volledig zwart, nog steeds energie verbruikt, het scherm is ingeschakeld.
  5. Als u het verlaten van uw computer, zet het scherm uit, of sluit het deksel (als uw laptop komt in de standby-modus, dan 
  6. Als u twee of meer optische eenheden en u geen gebruik ze allemaal, laat dan maar een.
  7. Laat uw computer wanneer u hem niet gebruikt: tijdens de nacht, wanneer u weg bent van huis. Het is ook beschikbaar voor uw computer op het werk.
  8. Koop een verlengsnoer voor uw stopcontact en de stekker in al uw apparaten. Deze manier kan je uitschakelen van de verlengsnoer of stekker uit het stopcontact wanneer u de computer niet gebruikt, Op deze manier zul je bespaart nog meer energie.

Laten we nu eens een beetje praten over gaming consoles, Wii, PlayStation 2,3 en XBOX.

Nadat je met ze spelen, haal ze uit het stopcontact. Het is een serieus probleem als alle gaming consoles in de Verenigde Staten te gebruiken zoveel energie in een jaar als de stad van San Diego (analyse gemaakt door de Natural Resources Defence Raad heeft er).

En schakel je lichten wanneer u weg bent van huis!

Tag: Computer Uit Te Schakelen En Energie Te Besparen, Dingen Om Kleine Bescherming Van Het Milieu, Geld Besparen In Elektriciteitsrekeningen, Geld Besparen Op Elektriciteit, Het Uitschakelen Van De Lichten, Hoe Het Milieu Te Beschermen, Hoe Je Energie Kunt Gebruiken Minder, Hoe Minder Energie Te Besparen Met Veel Apparaten, Hoe Om Energie Te Besparen, Truc Om De Energie-Kosten Te Besparen Op, Truc Om Energie Te Besparen

Lees verder vanaf AanbevelingenSoft My Hard Dutch
Dutch