Soft My Hard Dutch
Dutch
Hoe muziek overzetten naar uw MP3-speler

Hoe muziek overzetten naar uw MP3-speler

Dit is een improved automatische vertaling van dit artikel.
Aanbevelingen

Een MP3-speler kunt u op elk gewenst moment te luisteren naar uw favoriete muziek.Draagbaarheid en het bedrag van de muziek die je kan zetten op een MP3-speler is een van de belangrijkste attributen. Zelfs indien niet alle werken op dezelfde manier waarop de methode om muziek te uploaden naar uw apparaat is hetzelfde.

Overbrengen van muziek naar een MP3-speler

  1. Sluit de MP3-speler op uw computer. Sommige kunnen direct verbinding maken via USB-poorten of een bepaalde USB-connector die je krijgt met de MP3-speler.
  2. Open de map met de muziek die u wilt overbrengen naar uw MP3-speler.
  3. Zoek je favoriete song en klik met de rechtermuisknop op de titel. Wanneer het menu verschijnt met opties, klik op de Send To en selecteer vervolgens de MP3-speler. De naam van het apparaat in het menu is het apparaat merknaam of verwijderbare apparaat.
  4. Voortzetting van het proces totdat u hebt overgebracht alle nummers die je op je MP3-speler of meerdere bestanden selecteren wilt in een keer.

Het overbrengen van muziek met Windows Media Player

  1. Als u een grote lijst van songs, is het raadzaam om deze over te dragen via Windows Media Player.
  2. Klik op Sync Music.
  3. Selecteer en sleep alle nummers die je wilt van de Windows Media Library op Sync Music kolom aan een afspeellijst te maken.
  4. Klik op Begin Sync Wanneer u klaar bent met uw afspeellijst. Dit zal de overdracht van de nummers uit de afspeellijst om de MP3-speler.
  5. Koppel de speler nadat u hebt overgebracht alle nummers. Klik op de pictogramHardware veilig verwijderen in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad.
Tag: Audio-Speler, Data-Overdracht, De Muziekspeler, Hoe Liedjes Kopiëren Op Mp3-Speler, Mp3, MP3-Speler, Muziek, Muziek Mp3-Speler, Muziek-Speler

Lees verder vanaf AanbevelingenSoft My Hard Dutch
Dutch